Kirjaudu

Matka Maamess-messuille Tarttoon, Viroon (Bioliito-hanke)

Loading Loading...

Ajankohta 15.4.2020 - 18.4.2020
Aika 7:00 - 23:00
Paikkakunta
Ilmoittautumisaika 29.2.2020 mennessä
Toteutustapa Messut, Tapahtumat, Työpajat


Esittely

Matka yhteen Euroopan suurimmista maaseutumessuista. Matkan aikana myös metsä- ja bioenergia-alan tutustumiskohteita. Hanke tukee matkaa, joten hinnat ovat erittäin kilpailukykyiset!

Hinta

276,00 EUR + alv 0%
Hinta: 276 euroa/hlö kahden hengen huoneessa, 1hh 406€/hlö.
Hintaan sisältyy: bussikuljetukset Suomessa ja Virossa, laivamatkat kansipaikoin, majoituksen laivalla B2-hytissä, hotellimajoitukset kahden hengen huoneissa, messuliput, aamiainen Tallinnassa, hotelliaamiaiset ja lounas Viron retkipäivänä. Lisäksi hanke tarjoaa illallisen viimeisenä Viron iltana.

Matkalle tulee ilmoittautua ennakolta. Ilmoittautuminen on sitova. Matka vahvistetaan 2 kuukautta ennen matkan alkua. Matka tulee maksaa etukäteen. Ennakko laskutetaan postilla lähetettävällä laskulla.

Huom! Jokaisen matkalaisen tulee ottaa oma matkavakuutus.

Koulutuspaikka

Rovaniemi-Oulu-Tallinna-Tartto

Kehittyvä bioenergialiiketoiminta - Bioliito

Lisätiedot

Tule mukaan vierailemaan yhteen Euroopan suurimmista maaseutumessuista!
Viron Tarton Maamess 2020 tuo yhteen lähes 500 näytteilleasettajaa 12 maasta ja yli 45 000 vierailijaa metsä–, bioenergia–, luonnonvara– ja maatalouden aloilta. Matkan aikana käymme tutustumassa myös bioenergiaterminaaliin ja muihin uusiutuvan energian kohteisiin. Hanke tukee matkaa, joten hinnat ovat erittäin kilpailukykyiset!

Matka on tarkoitettu ensisijaisesti Lapin ja Pohjois-Pohjanmaan alueen bioenergia- ja metsäalan yrityksille, toimijoille sekä metsänomistajille.

Matka-aika 15.4.-18.4.2020.
Suunniteltu ohjelma liitetiedostona.

Matka yhdelle hengelle kahden hengen huoneessa on 276 euroa ja yhden hengen huoneessa 406 euroa. Paikkoja on rajoitetusti, joten varaa matkasi jo tänään! Matkavahvistus lähetetään myöhemmin.
Messujen nettisivut löytyvät osoitteesta https://maamess.ee/

Lisätietoja:
Hanne Vaarala
projektipäällikkö
Suomen metsäkeskus, Bioliito-hanke
puh. 050 477 7304
hanne.vaarala@metsakeskus.fi