Kirjaudu

Polvelta toiselle- sukupolvenvaihdosmessut, Lahti

Loading Loading...

Ajankohta 26.1.2019
Aika 9:00 - 15:00
Paikkakunta Lahti
Ilmoittautumisaika 25.1.2019 16:00 mennessä
Toteutustapa Messut, Tapahtumat, Työpajat


Esittely

Valitse toimiva ratkaisu metsätilan sukupolvenvaihdokseen.
Tule kuuntelemaan - tule keskustelemaan

Koulutuspaikka

Sibeliustalo
Ankkurikatu 7
FI-15140 Lahti

Lisätiedot

Tule kuulemaan ajankohtaista tietoa sukupolven- ja omistajanvaihdoksista Lahden Sibeliustalolle lauantaina 26.1.2019. Messujen aiheina ovat muun muassa omistusmuodot, verotus ja rahoitus. Maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä puhuu tilaisuuden alussa.

Luentojen ja infojen lisäksi tilaisuudessa on noin 20 näytteilleasettajaa, joilta saa apua ja palveluja. Tarkemman ohjelman sekä kaikki messuilla mukana olevat näytteilleasettajat löydät "Polvelta toiselle"- pdf-tiedostosta sivun oikeasta yläkulmasta.

Tilaisuuteen ovat tervetulleita niin luopujat, jatkajat kuin myös muut aiheesta kiinnostuneet. Kannattaa siis ottaa jatkava sukupolvi mukaan! Tapahtumaan on vapaa pääsy ja Sibeliustalon vieressä on runsaasti parkkipaikkoja, jotka ovat viikonloppuisin maksuttomia.

Voit nopeuttaa ilmoittautumistasi paikan päällä täyttämällä yhteystietosi etukäteen verkossa 25.1. mennessä yllä olevan ILMOITTAUDU- painikkeen kautta. Ilmoita samalla kaikki mukanasi tulevat henkilöt. Vaihtoehtoisesti voit ilmoittautua myös tapahtumapäivänä tilaisuuteen saavuttaessa. Kaikki ilmoittautuneet saavat kahvilipukkeen. Paikanpäällä on myös mahdollisuus ostaa lounas Sibeliustalon ravintolasta.

Polvelta toiselle- messut järjestävät yhteistyössä Suomen metsäkeskus ja Metsänhoitoyhdistys Päijät-Häme.

Lämpimästi tervetuloa!

Lisätietoja:
Jukka Matilainen
jukka.matilainen@metsakeskus.fi
puh. 0400 497 574