Kirjaudu

Polvelta toiselle -sukupolvenvaihdosmessut, Seinäjoki

Loading Loading...

Ajankohta 17.3.2018
Aika 9:00 - 16:00
Paikkakunta Seinäjoki
Ilmoittautumisaika 15.3.2018 23:00 mennessä
Toteutustapa Messut, Tapahtumat, Työpajat


Koulutuspaikka

Seinäjoki Areena
Kirkkokatu 23
60220 Seinäjoki

Lisätiedot

Pohjalaiset metsät aktiivisiin käsiin -tiedonvälityshanke järjestää Polvelta toiselle –sukupolvenvaihdosmessut Seinäjoki Areenalla lauantaina 17.3.2018.

Mukana messuilla metsänhoitoyhdistykset, Länsi-Suomen Metsätilat Oy LKV, Metsä Group, OTSO Metsäpalvelut Oy, Etelä-Pohjanmaan Osuuspankki, Nordea-pankki, LähiTapiola, Pro Agria Etelä-Pohjanmaa, Maatalousyrittäjien Eläkelaitos, verohallinto ja Maanmittauslaitos

Messuista tiedotetaan metsänomistajille mm. lehti-ilmoituksin, sähköpostein sekä kohdennetuin kirjekutsuin.

Tervetuloa messuille kuulemaan luentoja metsätilan sukupolvenvaihdoksen sekä metsätilarakenteen ajankohtaisista aiheista ja tapaamaan alan toimijoita!

Ovet avautuvat messuvieraille klo 9.00, jolloin alkaa myös messuille ilmoittautuminen. Messuille voi saapua myöhemminkin, sillä ilmoittautua voi koko messupäivän ajan.
Voit nopeuttaa ilmoittautumistasi paikan päällä täyttämällä yhteystietosi etukäteen 15.3. mennessä yllä olevan ”ilmoittaudu tapahtumaan”-linkin kautta.

Pullakahvit tarjotaan 400 ensimmäiselle messuvieraalle ja kahvilipukkeen saa paikan päällä ilmoittautumisen vahvistuksen yhteydessä.
Areenalla on mahdollisuus myös omakustanteiseen lounaaseen. Areenan välittömässä läheisyydessä on paljon maksutonta parkkitilaa.

Tervetuloa maksuttomaan Messu-tapahtumaan!

Messuohjelma luentoaikatauluineen lisätään tänne helmikuun aikana.

Lisätietoja:
Riitta Koivukoski, Metsäkeskus, p. 050 314 0455
Antti Pajula, Metsäkeskus, p. 050 314 0377