Kirjaudu

Puurakentamisen webinaarisarja osa 5: Miten puutuotteen hiilijalanjälki osoitetaan vuonna 2025?

Loading Loading...

Ajankohta 24.11.2020
Aika 14:00 - 15:30
Paikkakunta Adobe Connect
Ilmoittautumisaika 22.11.2020 23:59 mennessä
Toteutustapa Webinaari


Esittely

Webinaari on suunnattu puutuotealan yritysten edustajille ja sen järjestää Suomen metsäkeskuksen Export Factory for Bio-Forestry -hanke.

Koulutuspaikka

Adobe Connect

Export Factory for Bio-Forestry hankkeen verkkosivut

Lisätiedot

Metsäkeskuksen puurakentamishankkeiden yhteistyössä järjestämät puurakentamisen webinaarit jatkuvat!

RTS:n ympäristöseloste (RTS-EPD) mahdollistaa rakennustuotteiden hiilijalanjäljen ja muidenkin ympäristövaikutusten vertailun. Webinaarissa esitellään miten RTS-EPD laaditaan ja mitä se edellyttää yritykseltä ja sen tuotteilta. Webinaarin vetää Tarmo Räty Luonnonvarakeskuksesta.

Webinaari on suunnattu puutuotealan yritysten edustajille ja sen järjestää Suomen metsäkeskuksen Export Factory for Bio-Forestry -hanke.

Kouluttajana Luonnonvarakeskuksen erikoistutkija Tarmo Räty.

Webinaarin pääaiheina ovat:

• Rakennusmateriaalien ympäristöseloste (EPD) työkaluna vähähiilisyyden esittämisessä
• Ympäristöselosteen laadinta tuotteelle tai tuoteryhmälle

Ilmoittautumiset 19.11.2020 mennessä ILMOITTAUDU -painikkeen kautta. Tilaisuuteen mahtuu 90 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli tilaisuus on jo täynnä, voit ilmoittautua jonoon. Ilmoitamme avautuvista peruutuspaikoista jonottajille ilmoittautumisjärjestyksessä.

Voit jättää kysymyksiä ennakkoon ilmoittautumisen yhteydessä tai esittää niitä tilaisuuden aikana erillisen chat-ikkunan kautta.

Webinaari on verkkovälitteinen ja vuorovaikutteinen luento, johon voit liittyä omalta tietokoneeltasi internetyhteyden kautta. Käytämme verkkoluennolla Adobe Connect -verkkosovellusta.

Asiakasohjelmaksi riittää www-selain ja lisäksi yhteys vaatii Flash Player-ohjelmiston. Ilmoittautuneille lähetetään ohjeet osallistumista varten tilaisuutta edeltävänä päivänä sähköpostitse.

Lisätietoa webinaarista:

Jouni Silvast
projektipäällikkö
puh. 050 300 1786
jouni.silvast(at)metsakeskus.fi